Rólunk

Az UniverziTársat három barát (ketten pszichológusok, egyikük pedig mentálhigiénés szakember) hozta létre. Régóta dolgozunk szinglikkel, a szolgáltatás beindítását megelőzően már több mint 400 párkereső számára tartottunk játékos tréningeket. Szerintünk a társkeresés az a terület, melynek nem tesz jót, ha gondosan tervezzük, kiszámítjuk, akarjuk, pláne ha hajszoljuk. Az ismerkedés játékosan, lazán működik – erre szolgál a honlap, és a Nemvak Randi-nak elnevezett, a tréningekből ismert játékokból összeállított programjaink. Hogy miért pont egyetemistáknak indítottunk társkereső oldalt? Azért, mert ez az időszak a legalkalmasabb arra, hogy sok új embert ismerjünk meg. Tapasztalataink szerint azonban nem mindenkinek olyan egyszerű a párkeresés, sőt… Sok egyetemistának egyszerűen ideje, lehetősége sincs szimpatikus lányokkal vagy fiúkkal találkozni. Nekik szeretnénk segíteni az UniverziTárs-sal, illetve a hozzá kapcsolódó Nemvak Randi programunkkal.
 
Az UniverziTárs biztonságos és moderált felületet biztosít az online társkereséshez. A felhasználók kiválaszthatják a legszimpatikusabb embereket, a kedvenc profilokat, küldhetnek és kaphatnak érdeklődéseket és üzeneteket is. 
 
A valódi nevedet nem kell felfedned a többi felhasználó előtt. Kizárólag saját döntéseden múlik, kinek és mikor árulod el személyes adataidat és elérhetőségedet. A felhasználói profilokat ellenőrizzük, az ál-profilokat és az ízléstelen képeket töröljük a rendszerből, a trollkodókat pedig kivizsgálás után szétültetjük.