Gyakran Ismételt Kérdések

Tényleg működik az online társkeresés?
Igen, sőt: az online társkeresés a leghatékonyabb módja az ismerkedésnek. Biztos lehetsz abban, hogy az oldal minden felhasználója ugyanabban a cipőben jár, mint Te, tehát nyitott az ismerkedésre, randizásra. Itt senki sem foglalt, bárkivel felveheted a kapcsolatot. Az UniverziTárs előnye, hogy olyan emberekkel is megismerkedhetsz, akik más karra, szakra, vagy akár egyetemre járnak, és ezért kicsi a valószínűsége, hogy máshol összefuthatnál velük.
 
Biztonságos az online társkeresés?
Igen. A regisztráció során te magad állítod be, hogy kik láthatják a profil lapodat. Minden egyes profilt ellenőrzünk, és igyekszünk kiszűrni a fake felhasználókat. Az is egyfajta szűrő, hogy az oldal használatáért fizetni kell, hiszen ez megnehezíti a “kukkolók” dolgát.
 
Tegyek fel magamról képet a profilomba?
Mindenképp! Az emberek szeretik tudni, kivel lépnek kapcsolatba, profilképpel így jelentősen megnő a valószínűsége annak, hogy valakinek megtetszel.
 
Milyen képet tegyek fel magamról?
Lehetőleg mostanában készült fotót. A kép rólad szóljon, mások ne legyenek rajta, vagy legalábbis ne legyenek beazonosíthatóak. Érdemes több képet is feltölteni.
 
Minden kérdésre válaszolnom kell a regisztráció során?
Kelleni ugyan nem kell, de itt tudod megmutatni, hogy milyen vagy valójában. Minél több információt adsz meg magadról, annál nagyobb a valószínűsége, hogy olyan talál meg, aki valóban érdeklődik irántad.
 
Hol legyen az első randim?
Lehetőleg valami kellemes helyen, ahol kényelmesen és otthonosan érzed magad - ez lehet például a törzshelyed, ahol sokan ismernek, és amit te is jól ismersz. Bár az UniverziTárs az egyik legbiztonságosabb internetes társkereső, mégsem árt elővigyázatosnak lenni. Mindenképpen mondd el egy-két barátodnak, hogy hová mész és kivel találkozol. Akár azt is megszervezheted, hogy bizonyos időpontokban felhívod egy barátodat egyszer-kétszer az este folyamán.
 
Pénz nélkül randizni?
Egy jól sikerült randinak nem előfeltétele a pénz. Hiszed vagy sem, egy séta a parkban, egyszerű fagyizás vagy közös tanulás, olvasás, sportolás még közelebb is hozhatnak mint egy drága étteremben való feszengés és udvariaskodás. Csak a megfelelő embereknek kell találkoznia, és ebben segítünk mi :)
 
Kiket várunk a Nemvak Randi programjainkra?
Olyanokat, akik az internet kínálta lehetőségek mellett vidám, felszabadult légkörben szeretnének ismerkedni hasonló korú, érdeklődésű hús-vér lányokkal, vagy fiúkkal, továbbá  nyitottak arra, hogy kipróbáljanak egy újszerű, játékos, ám bizonyítottan működő társkereső módszert, mely az egyéni erősségekre és egymás elfogadására épít.  További infó a programról a Nemvak Randi rész alján.
 
Hogy zajlik egy Nemvak Randi program?
A program lehetőséget kínál arra, hogy biztonságos körülmények között, profi szakemberek segítségével, páros, kis- és nagycsoportos játékok során szerezz új ismerősöket, barátokat… sőt akár társat is! A 4 órás programban való részvételnek az eddigi tapasztalatok alapján az ismerkedésen felül számos egyéb hozadéka van. Ezek közül talán az a legfontosabb, hogy megtapasztalhatod, hogyan látnak mások, a kapott pozitív visszajelzések mentén pedig átgondolhatod értékeidet és nyitottabbá válhatsz a másik nem jelzéseire. További infó a programról a Nemvak Randi rész alján.