Nemvak Randi

Mi az a Nemvak Randi program?
 
Ide olyan hallgatókat várunk, akik az internet kínálta lehetőségek mellett arra is nyitottak, hogy felszabadult légkörben ismerkedjenek meg hasonló érdeklődésű fiúkkal vagy lányokkal. A program egymás elfogadására épül, akkor is jól fogod érezni magad, ha nem szeretsz szerepelni. Ráadásul a résztvevők azt is megtudhatják, hogyan látják őket mások, így újragondolhatják értékeiket és nyitottabbá válhatnak mások jelzéseire.
 
Tisztában vagyunk vele, hogy egy ilyen eseményen való részvétel nagy adag bátorságot és nyitottságot kíván a résztvevőktől. A mi felelősségünk, hogy a kezdeti izgatott várakozást és feszültséget oldjuk, és átfordítsuk egy játékos kíváncsiságba, melynek segítségével a résztvevők az együtt töltött idő minden percét élvezhetik. Ennek érdekében a program olyan elemekkel indul, melyek enyhítik a sok ismeretlen arc keltette feszültséget, és oldott közös játékká fordítják az együttlétet. 
 
A Nemvak Randi program elején mindenki mindenkivel rövid kapcsolatba kerül (pl. közös pontokat keresnek az életükben), később pedig már az egymásnak szimpatikus emberek ismerkedhetnek tovább, különféle játékos gyakorlatok segítségével. 
 
A program végén mindenki megjelölhet 3 olyan résztvevőt, akivel szívesen folytatná az ismerkedést, és mi vállaljuk, hogy az egymást választókat kiértesítjük a kölcsönös szimpátiáról. De akkor sincs semmi veszve, ha nem jött össze a kölcsönös megjelölés: egy-egy Nemvak Randi program résztvevői a honlapon keresztül tovább ismerkedhetnek, közös programokat, bulikat szervezhetnek – de úgy, hogy már megelevenedik egy-egy profilkép, és tudják, valójában kire számíthatnak a randin.
 
Nemvak randi menüpontban mindig megtalálod az infókat a következő programról. Regisztrálni a profilneveddel tudsz, vagyis csak tagok vesznek részt a programokon, így a későbbiekben is biztonságos körülmények között folytathatjátok az ismerkedést az UniverziTárson keresztül.